Susana Vera / REUTERS

Mateo Kovačić

HRVATI POD NOVIM 'ZNAKOVIMA'

JOŠ JEDAN DOKAZ DA VEZNJAK VATRENIH OVE SEZONE 'PUCA NA VELIKO'?! Kovačić poput jednog od istinskih velikana: Mateo ima novi broj dresa u Real Madridu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.08.2017. u 13:05

 • Mateo Kovačić u pripremnim je utakmicama pokazao kako bi se ove godine na njega moglo puno ozbiljnije računati nego što je to bio slučaj u protekle dvije sezone koliko je proveo u Real Madridu otkako je stigao iz Intera u najskupljem transferu (35 mil. €) kada su u pitanju hrvatski nogometaši.

  Nekako se primjećuje da Mateo igra puno slobodnije i s puno više samopouzdanja, a da je njegova namjera velika simbolično pokazuje i to kako je odlučio uzeti drugi broj na dresu, i to onaj koji je u svijetu sporta najpopulčarnijim učinio jedan od najvećih sportaša svih vremena, Michael Jordan.

   

  Umjesto broja 16 kojeg je dosad nosio, odlučio je uzeti broj 23 koji je ostao slobodan otkako je Danilo napustio klub.

  Kovačić je u Dinamu preferirao 'osmicu', a u Interu 'desetku', no broj 10 uzeo je Luka Modrić nakon što je otišao James Rodriguez pa se Mateo odlučio na Jordanov broj.

  Hrvatski će tako dvojac u novu sezonu ući s drugim brojevima na dresu Real Madrida, a hoće li im to donijeti sreću, vidjet ćemo vrlo brzo.