Mateo Kovačić
 Susana Vera / REUTERS
HRVATI POD NOVIM 'ZNAKOVIMA'

JOŠ JEDAN DOKAZ DA VEZNJAK VATRENIH OVE SEZONE 'PUCA NA VELIKO'?! Kovačić poput jednog od istinskih velikana: Mateo ima novi broj dresa u Real Madridu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2017. 15:05

Mateo Kovačić u pripremnim je utakmicama pokazao kako bi se ove godine na njega moglo puno ozbiljnije računati nego što je to bio slučaj u protekle dvije sezone koliko je proveo u Real Madridu otkako je stigao iz Intera u najskupljem transferu (35 mil. €) kada su u pitanju hrvatski nogometaši.

Nekako se primjećuje da Mateo igra puno slobodnije i s puno više samopouzdanja, a da je njegova namjera velika simbolično pokazuje i to kako je odlučio uzeti drugi broj na dresu, i to onaj koji je u svijetu sporta najpopulčarnijim učinio jedan od najvećih sportaša svih vremena, Michael Jordan.

@izabelandrijanic

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Umjesto broja 16 kojeg je dosad nosio, odlučio je uzeti broj 23 koji je ostao slobodan otkako je Danilo napustio klub.

Kovačić je u Dinamu preferirao 'osmicu', a u Interu 'desetku', no broj 10 uzeo je Luka Modrić nakon što je otišao James Rodriguez pa se Mateo odlučio na Jordanov broj.

Hrvatski će tako dvojac u novu sezonu ući s drugim brojevima na dresu Real Madrida, a hoće li im to donijeti sreću, vidjet ćemo vrlo brzo.

Linker
24. travanj 2024 15:32