Soccer Football - FA Cup Final - Chelsea vs Manchester United - Wembley Stadium, London, Britain - May 19, 2018 Manchester United manager Jose Mourinho looks dejected at the end of the match Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

PORTUGALAC IH NASAMARIO

JOSE MOURINHO OSTAVIO ENGLESKE NOVINARE U ČUDU Stigao na konferenciju pola sata ranije, a onda nakon samo četiri minute hladno završio čitavu priču

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2018. u 19:44

 • Većina novinara propustila je u petak redovitu konferenciju za medije na Old Traffordu, jer je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho došao pola sata ranije.

   Osim što je došao pola sata prije zakazanog početka, pressica je trajala samo 4 minute i 19 sekundi. Novinare koji su ga uspjeli uhvatiti na konferenciji za medije najviše je zanimao njegov odnos sa potpredsjednikom kluba Edom Woodwardom.

   Naime, britanske novine, pozivajući se na ljude bliske portugalskom treneru, objavile su kako je Mourinho vrlo nezadovoljan, te da bi već dao otkaz da nije u pitanju Manchester United. Prema objavljenom u tisku, Mourinho smatra da ga je Woodward iznevjerio jer nije doveo niti jedno od tri pojačanja koje je tražio, a u pitanju su dva stopera, Harry Maguire (Leicester) i Toby Alderweireld (Tottenham), te hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (Inter).

   Osim toga, jedne britanske novine objavile su kako je Zinedine Zidane, koji je s Real Madridom osvojio tri uzastopna naslova u Ligi prvaka, spreman preuzeti kormilo Manchester Uniteda ako Mourinho ode.

  BRIGHTON, ENGLAND - MAY 04: Jose Mourinho, manager of Manchester United looks on before the Premier League match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at Amex Stadium on May 4, 2018 in Brighton, England. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)
  Getty Images
   

   Na novinarski upit što misli o objavljenom u britanskom tisku te kakav je njegov odnos sa Woodwardom, trener Uniteda Jose Mourinho je kazao: "Između mene i Woodwarda sve je u redu, nema problema. A što se tiče novinskih tekstova ne mogu vam ništa kazati jer nisam pročitao niti 10 posto".

   Nakon što su vidjeli da neće dobiti ništa o onome što ih najviše zanima, novinari su pokušali od Mourinha dobiti odgovor što misli o igrama Uniteda u prva dva kola Premier lige.

   "Protiv Leicestera smo odigrali dobro i dobili smo (2-1), a protiv Brightona smo igrali loše i poraženi smo (2-3)", kazao je u sarkastičnom tonu Mourinho.

   Kako ćete igrati u ponedjeljak protiv Tottenhama, glasilo je sljedeće pitanje.

   "Volio bih da odigramo dobro i pobijedimo, a da bi to ostvarili ne smijemo raditi greške", dodao je Mourinho.

   Malobrojni novinari pokušali su sa još nekoliko pitanja, ali Mourinho se nije dao smesti i nastavio je u istom tonu, pa je nakon 4 minute i 19 sekundi pressica završila.

  Iz drugih medija