Pakawich Damrongkiattisak/Getty Images
VRUĆA TEMA

KLADIONIČARSKA AFERA U ČEŠKOJ UOČI UTAKMICE VIKTORIJE I DINAMA Sporna je jedna utakmica Lokomotive, a u aferu su upleteni i hrvatski akteri!?

Uoči prve utakmice 1/16 finala Europske lige između Viktorije i Dinama u Plzenu u Češkoj kruži priča o kladioničarskoj aferi
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. veljača 2019. 09:15

Jedna od glavnih nogometnih priča u Češkoj jest i nova kladioničarska afera u kojoj su, navodno, upleteni i neki hrvatski akteri.

Dakle, sporan je klub Znojmo inače češki drugoligaš. Mediji u Češkoj pišu kako je jedan menadžer s ovih prostora koji je postao glavni sponzor kluba tijekom zimskog mercata doveo neke igrače iz bivše Jugoslavije, kao sporne su, navodno, i dvije utakmice na ovogodišnje Arena Cupu u Istri, jedna je Lokomotiva - Znojmo (3:1), a druga Sosnowiec - Znojmo 4:2.

Što se tiče dvoboja s Lokomotivom, istražiteljima je, navodno, sumnjivo što je Znojmo vodilo 1:0 na poluvremenu, u nastavku su ušli neki od spornih igrača i Lokomotiva je ubrzo izjednačila i preokrenula rezultat.

A kako je sumnjiva i utakmica i Znojmo - Nitra (4:4) u prvenstvu, očito je da problem dolazi od češkog kluba, ako problem postoji, i da su svi ostali, pa i Lokomotiva, ovdje samo slučajni prolaznici, čitava istraga ide u smjeru Znojma i njegovih sumnjivaca.

Linker
19. travanj 2024 01:33