Srdjan Stevanovic/Getty Images
OKRENULI TAKTIKU

KLUB IZ SUSJEDSTVA PREPOLOVIO PLAĆE, NAUČILI OD DINAMA 'KAKO SE TO NE RADI' Vidjeli kako su to Modri 'loše' odigrali, pa su primijenili drugu metodu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 00:37

Prije nekoliko dana Crvena zvezda radikalno je smanjila plaće svojim nogometašima zbog globalne pandemije, a sad se oglasio i rivalski - Partizan. Ali doslovno s istom formulom...

U dogovoru s igračima, ali navodno nisu baš svi oduševljeni, klub je doslovno prepolovio primanja, pa su ona manja za 50 posto sve do srpnja. Odluka stupa na snagu od danas, a navodno dobili su i službenu podršku iz Uefe i Fife, hvale se u klubu.

Smanjivanje plaća ne uključuje samo igrače, već i kompletan stručni stožer, kao i sve zaposlene. Početkom tjedna klub se sastao s najplaćenijim igračima i dogovorio detalje, a navodno su prošli i kroz pravne okvire, ovjerene kod institucija.

"U Dinamu i Barceloni to su dosta loše odigrali, pa nisu htjeli da im se ponovi taj scenarij pobune u svlačionici i zato su prvo sve detalje dogovorili s igračima i trenerom", pišu tamošnji mediji.

U pitanju je čista egzistencija, pravdaju se u klubu, jer svi na Balkanu žive - od transfera. A veliko je i pitanje što će biti od prijelaznog roka...

Linker
20. travanj 2024 00:22