REUTERS
SVE U MJESEC DANA

KOLIKO NESREĆE U JEDNOJ GODINI: NAKON DRAME LEGENDARNOG VRATARA, JAVNOST ŠOKIRALA I NJEGOVA PRELIJEPA SUPRUGA 'Život nas je ponovno iznenadio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 10:40

Samo mjeseca dana nakon što je legendarni vratar Iker Casillas preživio srčani udar nakon jednog treninga, jednog od najvećih pogodile su nove loše vijesti. Naime, njegova supruga i sportska novinarka Sara Carbonero bori se s tumorom na jajniku.

- Još se nismo oporavili od prvog šoka, a život nas je ponovno iznenadio. Ovog puta riječ je o meni i rečenici koju se i dalje mučim napisati. Prije nekoliko dana liječnicii su prilikom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sreća je što je pronađenm an vrijeme, ali i bez obzira na sve slijedi nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Smirena sam i vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, ali imat će sretan završetak. Imam podršku obitelji, prijatelja i liječnika.

View this post on Instagram

Cuando escuchas hablar a @javierfernandezskater se te olvida que tan solo tenga 27 años, un palmarés al alcance de muy pocos y una vida entera marcada por el sacrificio, la soledad, la constancia y la superación personal. Se te olvida porque sus palabras son tranquilas y meditadas, su sonrisa infantil y serena, su cabeza muy bien amueblada y ni siquiera el vértigo que puede suponer dejar de hacer lo que ha hecho toda su vida hace tambalear sus ilusiones, que son muchas, en este futuro inmediato. Como muy bien le dijo su entrenadora Tracy Wilson (y me contaba él mismo en la entrevista), “el mundo del patinaje va a perder mucho cuando tú te vayas, Javier”. Yo añadiría que será muy difícil superar tus logros, pero sobre todo tu calidad humana. Gracias y mil veces gracias, campeón. . #deportescuatro #suertelamía #héroesreales

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Također valja istaknuti kako je samo dan prije ove objave Sara organizirala veliku proslavu 38. rođendana svog dragog, a dan kasnije sa svijetom podijelila užasavajuće vijesti.

Podsjećamo, šokantno je nedavno odjeknula vijest da je legendarni 37-godišnji španjolski nogometni vratar Iker Casillas imao srčani udar. Nakon liječničke intervencije kojom mu je vjerojatno ugrađen stent ili stentovi Casillas se počeo oporavljati, a prema novim informacijama ne pomišlja na prekid karijere.

- Mirovina? Doći će dan kada ću se morati povući. Ali, pustite me da objavim tu vijest kada za to dođe vrijeme. Trenutačno je sve mirno. Imao sam sastanak s liječnikom i sve je dosta dobro. To su zaista dobre vijesti koje sam želio podijeliti - rekao je Casillas.

Linker
26. travanj 2024 11:38