Robert Valai
'JOŠ SE NADAM DA ĆU GA VIDJETI'

KOLIKO TRAGEDIJE U JEDNOJ OBITELJI Brat Boro o neshvatljivoj boli koja je ponovno stigla Cvetkoviće: Najteže je majci, nedavno je pokopala i sestru...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. veljača 2017. 23:21

Boro Cvetković bio je, kad smo ga nazvali, već na putu za Hrvatsku. Nogometni putovi tragično preminulog brata Zvezdana i Bore Cvetkovića razdvojili su se kad je Boro otišao u Crvenu zvezdu, i ostao živjeti i raditi u Beogradu.

- A što ću vam reći, u šoku sam skroz. Vozim se prema Hrvatskoj i razmišljam kako je nemoguće da brata više nema. Nekako se nadam da ću ga vidjeti živoga kad dođem do njegove kuće - pričao nam je Boro kroz suze, više puta ponovivši rečenicu:

- Ne mogu vjerovati, stvarno.

Čuli su se prije nekoliko dana, ništa nije ukazivalo da na najgore.

- Nije rekao da ima ikakvih problema, kazao je da se osjeća uglavnom dobro, da je, kao i svi, ponekad lošije, ali to je sve normalno. Rekao mi je njegov sin Igor da je i prije neki dan pao, da mu je pozlilo, međutim, poslije je sve bilo dobro, nije brat tome pridavao pažnju. Ujutro kad su me nazvali i rekli mu što se dogodilo, kad sam čuo uplakanu majku, doista sam bio šokiran. Strašno. Našli su ga kako leži na tlu, kraj auta se srušio.

Arhiva / HANZA MEDIA
Boro i Zvjezdan Cvetković

Najteže je, jasno, njihovoj majci.

- Idem k njoj u Karlovac da je utješim, da budem s njom. Nedavno je pokopala rođenu sestru, još ranije supruga, sad i sina. Najviše se brinem zbog nje, premda, doista još ne mogu shvatiti da više nema moga brata. Stalno očekujem da ću se probuditi i da će mi netko reći da je ovo samo ružan san.

Nismo ga mogli utješiti, pustili smo ga da nastavi put, što prije dođe do svoje obitelji.

- Ne znam kad će biti pogreb, sad će tri dana trajati obdukcija, ne znam, stvarno ne znam događa li se to...

----------------------------------------------------------

TRAGIČNA POVIJEST OBITELJI CVETKOVIĆ

Zvonka Cvetkovića, oca Zvjezdana i Borislava, u dobi od 67 godina u večernjim satima subote 29. prosinca 2001. godine ubio je njegov dugogodišnji prijatelj Juraj Lakota u ilegalnom ugostiteljskom objektu "Bunker" u karlovačkoj četvrti Banija.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Linker
12. travanj 2024 02:10