Poljud
 Josko Ponos / CROPIX / CROPIX
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

KONAČNO SE OGLASIO I HAJDUK Dan nakon velikog priznanja Modriću iz splitskog kluba oštro reagirali na prozivke: Polako sve dobiva apsurdnu konotaciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2018. 19:13

Dan nakon što je Luka Modrić imenovan najboljim igračem svijeta u izboru FIFA, čestitke su mu stigle iz cijele Hrvatske.

Putem Facebooka oglasili su se praktički svi nogometni klubovi iz Prve HNL.

Svoju podršku Modriću iskazali su tako Dinamo, Rijeka, Osijek, Inter, Lokomotiva, Gorica, Istra i Slaven Belupo, ali ne i Hajduk. Dan kasnije iz splitskog kluba su se oglasili priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

"Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i - smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima", stoji u priopćenju Hajduka.

Linker
18. travanj 2024 23:57