Ivan Buljan ispred Hajdukovih murala na Poljudu.
 Foto: Mario Todoric / Cropix
INCIDENT KOD TRGOVAČKOG CENTRA

LEGENDA HAJDUKA NAPADNUTA U SPLITU Predstavio mu se kao navijač Hajduka pa krenuo na njega: 'U jednom trenutku krenuo je rukom prema meni...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2017. 09:20

Nekadašnji legendarni igrač Hajduka, kasnije trener i sportski direktor, Ivan Buljan, doživio je jučer neugodnost ispred trgovačkog centra Joker. Napadnut je verbalno, no fizičkog sukoba nije bilo.

- Došao je mladić, predstavio se da je član Torcide. Pitao me jesam li Buljan. Rekao sam da jesam, a onda je on, na dosta neciviliziran i neprimjeren način, ni oprostite, ni dobar dan, odmah krenuo: “Što ti govoriš protiv Torcide?!” Spominjali su i Zdravka Reića, nije mi ništa bilo jasno, sve me tako iznenadilo da nisam uspio sve zapamtiti. U jednom trenutku krenuo je rukom prema meni, a moj prijatelj, koji je pričao sa mnom, udario ga je po ruci. Nisam reagirao, vidio sam koja je situacija. Ja se u životu nisam potukao, samo da znate. Bio sam kod Reića prije nekoliko mjeseci. Nisam napadao Torcidu, nikog nisam izravno prozvao, samo sam govorio o stanju u Hajduku - rekao je Buljan o, kako on kaže, pokušaju napada, koji će prijaviti i policiji.

Prije tri tjedna je velikih neugodnosti imala i nekolicina igrača prve momčadi Hajduka, koji su nakon poraza od Rudeša doživjeli seriju verbalnih pa i fizičkih napada po Splitu.

Francku Ohandzi su hulugani kamenjem zasuli stan na Žnjanu, a bliske susrete su navodno imali i Savvas, Kožulj, Šehić...

Linker
25. travanj 2024 12:03