Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Diego Maradona in the stands REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

U KRITIČNOM STANJU

LEGENDARNI DIEGO MARADONA ZAVRŠIO U BOLNICI NA HITNOJ OPERACIJI 'Malom zelenom' otkriveno unutarnje krvarenje

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.01.2019. u 23:15

 • S Maradonom nikad nije dosadno i svaki njegov angažman uvijek je pratio niz pikanterija. Tako je i sada, otkako je trener u drugoligaškoj meksičkoj nogometnoj momčadi Dorados de Sinaloa. Naime, legendarnom Diegu Armandu Maradoni nitko ovih dana nije mogao ući u trag, a sada je u stranim medijima osvanula vijest kako je završio u bolnici.

  Naime, legendarni je Argentinac zbog velikih bolova i unutarnjeg krvarenja u trbuhu podvrgnut hitnoj operaciji, prenosi englesi The Sun. Dugogodišnji nezdravi način života, problemi s alkoholom i drogom su izgleda došli na naplatu.

  Prvotno se sumnjalo kako je ostao malo dulje na božićnim praznicima u Argentini, dok su drugi izvori govorili da “mali zeleni” trenutačno ima problema s produljenjem ugovora s meksičkim klubom pa je ovo određeni pritisak na čelnike kluba, ipak, istina je bila sasvim drugačija.

  Maradonu će na klupi meskičkog kluba vrlo vjerojatno u nastavku prvenstva u prvoj utakmici zamijeniti pomoćnik Jose Maria Martinez, njegov zemljak.

  Iz drugih medija