REUTERS
DOBRE VIJESTI

LEGENDARNI VRATAR DOBRO SE OPORAVLJA I VEĆ BI U PONEDJELJAK MOGAO NAPUSTITI BOLNICU Djevojka Ikera Casillasa: Sretna sam što sve napreduje prema planu

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 04. svibanj 2019. 19:04

Djevojka Ikera Casillasa i sportska novinarka Sara Carbonero, objavila je u petak kako bi legendarni španjolski vratar mogao izaći iz bolnice već u ponedjeljak. Casillas je u srijedu doživio srčani udar na treningu Porta, a zbog brze intervencije klupskih liječnika 37-godišnjak je stigao na vrijeme u bolnicu.

- Jako je dobro i djeluje mirno. Pratimo medicinski protokol i ne smijem mnogo više reći o tome. Iker će u bolnici ostati još nekoliko dana, a planirano je da bolnicu napusti u ponedjeljak.

- Sretna sam što sve napreduje kako se i očekivalo - izjavila je Carbonero.

Objavljeno je kako će suigrači iz Porta posjetiti Ikera prije utakmice 32. kola portugalske lige protiv Avesa.

SALZBURG, AUSTRIA - JUNE 01:  Iker Casillas of Spain looks on as he leaves the pitch after the warm up before the kick-off during an international friendly match between Spain and Korea at the Red Bull Arena stadium on June 1, 2016 in Salzburg, Austria.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images / Getty Images
Iker Casillas

Još uvijek se nagađa je li ovo kraj karijere vratara koja traje već 19 godina. Neki kardiolozi vjeruju kako Casillas više neće profesionalno igrati, jer bi rizik bio prevelik, ali što će dalje biti s karijerom tek ćemo vidjeti.

Inače, Casillas je u bogatoj karijeri branio samo za Real i Porto, a njegova trofejna riznica iznimno je bogata, bio je svjetski i dva puta europski prvak sa Španjolskoj za koju je branio 167 puta. S Realom se tri penjao na krov Europe, a pet puta svijeta, pet puta prvak Španjolske, dva puta pobjednik Kupa kralja uz četiri superkupova. S Portom je bio jednom prvak i dva puta pobjednik Superkupa.

Linker
18. travanj 2024 18:47