Nogomet Mix

Livajino pismo isprike: 'Žao mi je što sam ga udario, obećajem da ću se promijeniti'

AUTOR:
 • Arhiva

 • OBJAVLJENO:
 • 10.05.2013. u 17:07

 • 'Pogrešno sam reagirao poslije jednog duela u kojem me Radovanović zakačio i zato mu se ispričavam. Nije bilo krvi niti sam se Radovanoviću smješkao'

  Marko Livaja reagirao je isprikom nakon najnovijeg skandala i sukoba na treningu sa suigračem iz Atalante Ivanom Radovanovićem, zbog čega je udaljen iz momčadi za prvenstveni meč sa Juventusom.

  “Želim se ispričati svima u klubu, predsjedniku, treneru i suigračima. Odlučio sam okrenuti novu stranicu u karijeri i obećavam da će me se u Atalanti pamtiti samo po dobrim igrama”, napisao je Livaja.

  Iako je u Bergamu, gdje je došao na posudbu iz Intera, sjajno primljen, a pružio je neke izvrsne partije, ovo je već drugi skandal u koji je umiješan. Prvi put se verbalno sukobio s trenerom Colantuonom, a sada sa suigračem Radovanovićem s kojim je dojučer bio najbolji prijatelj.

  ‘Nije bilo krvi’

  “Žao mi je što se to dogodilo. Pogrešno sam reagirao poslije jednog duela u kojem me Radovanović zakačio i zato mu se ispričavam. Nije bilo krvi niti sam se Radovanoviću smješkao”, dodao je Livaja.

  Mladi nogometaš koji je poznat po uzavrelom temperamentu, obećava da će se promijeniti. Da će se odsad njegovo ime spominjati isključito u kontekstu golova i dobrih igara na terenu i da će sa sebe skinuti etiketu “zločestog dečka”.

  Zavolio Bergamo

  “Zavolio sam Atalantu. Ovdje su me dočekali fenomenalni navijači i svi u klubu su me izvrsno prihvatili. Odlično se osjećam tako da sam sad još više motiviran da svojim igrama i golovima pridonesem što boljem plasmanu Atalante u ovoj i sljedećoj sezoni”, zaključio je Livaja u svom pismu isprike.

  Tagovi