Reuters/Jason Cairnduff
DVIJE UTAKMICE U DVA DANA

LIVERPOOL PO SVJETSKI NASLOV IDE BEZ LOVRENA, KLUB JE ODREDIO PRIORITETE Pogledajte kojih će 20 ljudi pokušati donijeti novi trofej u grad Beatlesa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2019. 11:23

Liverpoolov nogometni puk s nestrpljenjem iščekuje početak nadolazećeg tjedna. Naime, za Redse slijedi "onaj" tjedan u kojem u rasponu od svega dvadesetak sati igraju dvije različite utakmice na dva opet različita kontinenta.

U utorak od 20.45 sati čeka ih susret četvrtfinala engleskog Carabao kupa na gostovanju kod Aston Ville, a već u srijedu u katarskoj prijestolnici Dohi od 18.30 sati igraju polufinale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Monterreyja.

Naravno, momčad koja putuje u Dohu neće moći igrati protiv Ville, a Liverpool je putem svojih službenih kanala jutros objavio 20 putnika za svjetsku klupsku smotru.

Na popisu nema Dejana Lovrena koji je pretrpio ozljedu mišića protiv RB Salzburga u Ligi prvaka, a Gini Wijnaldum će ipak biti u sastavu. Jasno, nije za očekivati da će Lovren zaigrati niti protiv Ville, gdje bi Liverpool trebao igrati s drugim sastavom. Međutim, cijela utakmica u Carabao kupu i dalje je, s Liverpoolove strane vrlo nejasna. Tko će igrati, tko će sjediti na klupi... To tek treba vidjeti.

Popis putnika za Dohu: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Williams.

Linker
24. travanj 2024 10:15