getty images
GOAL.COM

Lovren igrač utakmice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2013. 10:55

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren odlučio je pogotkom u 54. minuti utakmicu 5. kola Premierlige, u kojoj je njegov Southampton na gostovanju pobijedio Liverpool 1-0...

Zabio je Lovren glavom, vrlo spretno pri padu, za prvi poraz u sezoni Liverpoola, pa nije čudno što ga je nogometni internet-portal Goal.com proglasio za igrača utakmice. Dodijelio mu je ocjenu četiri (od jedan do pet).

"Zaslužio je zabiti pogodak i biti junakom utakmice nakon svega što je odradio u obrani. Ipak, djelomično može biti sretan što njegov prekršaj na Sturridgeu nije okarakteriziran kao penal", napisao je Goal.com.

U ogledu West Hama i Evertona (2-3) na travnjaku su bila dva hrvatska napadača - Mladen Petrić je debitirao za West Ham ušavši u drugom dijelu, dok je prvih 45 minuta za goste odigrao Nikica Jelavić.

Petrić je nagrađen ocjenom tri uz komentar kako se "primjećuje njegov fizički nedostatak, ali je iznimno inteligentan nogometaš", dok je Jelavić s ocjenom 1.5 po tom sudu bio najslabiji igrač na travnjaku uz opis da je "bio nevidljiv i s pravom zamijenjen na poluvremenu".

Linker
23. travanj 2024 19:25