Nogomet Mix

LOVREN SE DIGAO POPUT KOLOSA 'Kliknuo sam s Kloppom, a čudno mi je zašto me Čačić nije zvao'

AUTOR:
 • Davorin Olivari

 • OBJAVLJENO:
 • 09.01.2016. u 09:36

 • Dakle, kad je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u Liverpoolu u pitanju, stvari stoje ovako.

  - Nakon pregleda magnetskom rezonancom liječnik mi je kazao da imam manju rupturu mišića u zadnjoj loži desne noge, da sam dva-tri tjedna “out”, kaže hrvatski branič za Sportske novosti.

  To je izvješće iz Liverpoola. Nije tako strašno, znamo da je Lovren “čvrsta kost” te da će se vratiti kao i uvijek, obično još bolji i jači. Ozljeda datira od prve utakmice polufinala Liga kupa protiv Stokea, startao je od prve minute, ali je zbog nje morao izići već nakon nešto više od pola sata igre. U posljednje vrijeme ozljede ga napadaju poput bijesnih stršljenova. Prvo mu je u rujnu prošle godine stradao gležanj, zbog čega je morao mirovati nešto više od mjesec dana, a sredinom prosinca protiv West Bromwicha teren je pak napustio na nosilima.

  Kakav je vaš status u javnosti u ovom trenutku? Na travnjaku niste upitni, postali ste jedan od bitnih karika Liverpoola?

  - Navijači me sad drukčije gledaju. Mislim da su sad počeli shvaćati da vrijedim, mislim da im je sad žao što je jedan dio njih na početku imao drukčije mišljenje. Trebao mi je netko poput Kloppa da me gurne, dade mi podršku. Za takvog čovjeka uvijek sam spreman boriti se do kraja, za svoju momčad i klub. Ipak, u cijeloj priči se nešto treba razumjeti. Liverpool je veliki klub, velika su očekivanja, pa je normalno da će kad ne ide biti kritika.

  Idemo malo na reprezentativne teme. Što vam je rekao izbornik Ante Čačić?

  - Iskreno? Nismo baš previše razgovarali.... Nismo se baš čuli kako treba. Očekujem da ću valjda biti pozvan na sljedeću reprezentativnu akciju. Na prošloj nisam bio.

  Nekako hladan odgovor na ovo pitanje...

  - Pa, bit ću opet skroz iskren. Nekako mi je bilo čudno što nisam bio pozvan na posljednju akciju reprezentacije. Pričalo se da sam bio ozlijeđen, a nisam bio ozlijeđen. Da, bio sam iznenađen nepozivanjem, svi su dobro znali da treniram normalno. Dobro, nema veze, nema tu problema, samo moram kazati što mislim.

  CIJELI INTERVJU TJEDNA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN!

  Tagovi