Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Diego Maradona in the stands REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

NAVODNO SU IMALI I VERBALNI SUKOB

MARADONA SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA ZVONIMIRA BOBANA I LEGENDARNOG VATRENOG POZVAO NA FIZIČKI OBRAČUN 'Možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 31.01.2019. u 18:54

 • Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona obrušio se na čelnike Međunarodne nogometne federacije (FIFA) među kojima je bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban.

  Maradona je nakon poraza njegove momčadi Dorados de Sinaloa u meksičkom Kupu kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju, a posebno je napao Zvonimira Bobana. Tijekom utakmice je imao i sukob s navijačima Zakatepeka. Pozvao ih je na tučnjavu i krenuo prema njima.

  FILE PHOTO: Soccer Football - World Cup - Group D - Nigeria vs Argentina - Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg, Russia - June 26, 2018 Diego Maradona in the stands REUTERS/Sergio Perez/File Photo
  REUTERS/Sergio Perez
   

  Prema njegovim riječima, čak i nakon odlaska Seppa Blattera, ništa se nije promijenilo u krovnoj kući svjetskog nogometa.

  "Gianni Infantino je obećao novu FIFA-u, ali se ništa nije promijenilo," poručio je Maradona dodavši: "Rekao sam predsjedniku FIFA-e da se ništa nije promijenilo od vremena kada je Sepp Blatter bio predsjednik te da se i dalje ne poštuju igrači kao što su Marco van Basten, Ruud Gulli ili ja."

  BARI, ITALY - SEPTEMBER 02: FIFA deputy secretary general Zvonmir Boban attends FIFA First
  Claudio Villa/Getty Images

  Zvonimir Boban

   

  Maradona je imao poruku i za legendarnog kapetana 'Vatrenih' Zvonimira Bobana koji je od svibnja 2016. godine u funkciji posebnog savjetnika predsjednika FIFA-e za nogometna pitanja. Maradona i Boban su navodno prije nekoliko mjeseci imali verbalni sukob u jednom hotelu u koje su bile brojne nogometne legende.

  "Želim poručiti Bobanu, koji je prihvatio sve loše strane FIFA-e, da možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju jer sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem," poručio je Maradona.

  Iz drugih medija