REUTERS/Philippe Laurenson
ZAŠTO NE IGRA ZA REPREZENTACIJU

MARIO BALOTELLI CIJELOM SVIJETU OTKRIO TKO MU JE ZAPRAVO SMJESTIO: 'Za moj ludi imdiž krivi su Britanci! A tko god me kritizira je glup...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2019. 22:14

Gdje će Mario Balotelli nastaviti karijeru velika je nepoznanica. Kontroverznom talijanskom napadaču istječe ugovor s Marseilleom sljedećeg mjeseca, a mediji sve učestalije nagađaju o povratku u rodnu mu Bresciju nakon što je klub izborio promociju u Serie A.

"Mislim da sam imao pozitivnu sezonu, a tko god me kritizira da ne igram obranu je glup jer je jasno da nisam igrač poput Teveza ili Cavanija, igrača koji igraju presing posvuda", rekao je Balotelli za Canal +.

Upitan gdje će nastaviti karijeru, Balotelli je rekao:

"Ne isključujem ostanak u Marseilleu, ali nisam još razgovarao s direktorima. Brescia? Volio bih igrati za Bresciju jedan dan, ali mislim da to neće biti sljedeće sezone".

Progovorio je Balotelli o imidžu koji 'uživa' u medijima.

"Moj ludi imidž stvorili su britanski novinari, ali nije istina da sam ljude gađao strelicama za pikado."

O tome što trenutno nije dio talijanske reprezentacije za koju je tijekom karijere skupio 36 nastupa.

"Prikladno je da me ne pozivaju, a možda postoje i neke druge okolnosti. Ne znam je li to zbog mog jakog karaktera ili nečeg drugog. Sigurno nije moja krivica što nisam u reprezentaciji", zaključio je 28-godišnji Balotelli.

Linker
18. travanj 2024 17:41