Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
INICIJATIVA KINEZA

MILAN BANDIĆ IZNENADIO ODGOVOROM O NOVOM STADIONU 'Tko može dati bolje uvjete od Grada Zagreba, neka da! Pa neka onda nacionalni stadion bude ondje..'

Na tradicionalnom 36. po redu Sportskih novosti zagrebačkog gradonačelnika priupitali smo o inicijativi Kineza za izgradnju stadiona u Velikoj Gorici
Piše: Dean BauerObjavljeno: 15. travanj 2019. 11:40

Ovih dana, bilo kuda - Kineza svuda. Ljudi vrijedno grade po cijeloj Lijepoj Našoj. Trenutačno most, uskoro će i prugu, pa onda stadione, a sutra će osvanuti i informacija koju doznajemo iz dobro obaviještenih izvora da je u planu i kineska izgradnja metroa. Zasad u Zagrebu, a dalje ćemo vidjeti. No vratimo se mi navodnoj kineskoj inicijativi za izgradnju stadiona.

Do zaključenja ovog broja SN-a u planu su dva: jedan u Rijeci, drugi u Velikoj Gorici. Kad je riječ o potonjem, odlučismo za mišljenje priupitati Milana Bandića, zagrebačkog gradonačelnika.

- Ne znam ja za to - malo je iznenadio prvom rečenicom gradonačelnik metropole.

- Ja još ne znam za te investicije. Tek kada budem znao nešto pobliže, tada ću moći komentirati. Kada dobijem neku konkretnu, službenu informaciju.

Na novinarsko inzistiranje te kratko obrazlaganje navodnog zanimanja Kineza za izgradnju stadiona po Hrvatskoj, ali ne baš i u Zagrebu, Bandić je kazao:

- Tko može dati bolje uvjete od Grada Zagreba, neka da. Pa neka onda nacionalni stadion bude ondje gdje netko nudi ili ima bolje uvjete.

Linker
19. travanj 2024 21:09