NA METI VELIKANA

Milan je novi klub koji je ušao u bitku za hrvatskog stopera Dejana Lovrena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2013. 23:47

U petak je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio, u razgovoru za La Gazzettu dello Sport, Massimiliana Allegrija za trenera i iduće sezone, a usput je rekao da će klupska preokupacija tijekom ljeta biti pojačavanje obrane...

Samo nekoliko sati kasnije na službenoj se klupskoj internet-stranici pojavila kratka vijest da Milan prati hrvatskog obrambenog nogometaša Dejana Lovrena, inače člana francuskog Lyona.

Spomenuto je, uz to, samo još kratka informacija da su nešto ranije interes za Lovrenom pokazali Roma i ruski Rubin Kazan.

Nakon nekoliko utakmica izostanka iz momčadi, u petak navečer se Lovren vratio u momčad Lyona, ali je cijeli ogled kod Montpelliera (pobjeda Lyona 2-1 europogotkom Greniera u 93. minuti) odgledao s klupe za pričuve.

Inače, u posljednje vrijeme navijači Lovrenu zamjeraju učestale kikseve koje radi tijekom svojih nastupa, a našao se i "na zubu" uprave, te trenera Remi Gardea, zbog nekih izjava koje je dao hrvatskim medijima. Kako god, Lovrenova situacija u Lyonu nije blistava, niti perspektivna, pa je lako moguće da tijekom ljeta dođe do kraja suradnje.

Linker
18. travanj 2024 21:10