Dembele
 REUTERS/Benoit Tessier / REUTERS
KATALONCIMA JE DOSTA

MLADA ZVIJEZDA BARCELONE JE OVISNIK! NA NOU CAMPU MU POKUŠAVAJU SPASITI KARIJERU U klubu bijesni: Zbog problema ga odlučili poslati psihologu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2018. 11:34

Kad je Neymar u ljeto 2017. godine u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura zamijenio Barcelonu Paris SG, čelnici katalonskoga kluba krenuli su u grozničavu potragu za igračem koji bi ga mogao zamijeniti. Novac nije bio problem, puno je Barca zaradila na Brazilcu, a izbor je na kraju pao na Ousmanea Dembelea.

Za mnoge je to bilo veliko iznenađenje, a pogotovo kad se doznalo za odštetu koja je isplaćena njemačkom klubu. Naime, transfer je bio težak čak 115 milijuna eura (s potencijalom da naraste do 145 milijuna), te je Borussia u tom poslu zaradila čak 100 milijuna eura.

Ipak, nakon samo godinu dana, Barcelona muku muči sa svojim Francuzom koji stvara sve više problema. Naime, ovog puta spomenuti je zakasnio na trening zato što je sa svojim prijateljima čitavu noć igrao igrice i zatim zaboravio namjestiti alarm.

U konačnici ga je uspio probuditi jedan od klupskih direktora koji mu je došao u kuću kako bi provjerio u čemu je problem. Španjolski AS navodi kako Dembele ima problema i s trbuhom, te je odveden na pregled gdje se ipak potvrdilo kako je sve u redu. U klubu su ipak bijesni na svoju mladu zvijezdu i odmah su sazvali sastanak s njegovim menadžerom jer smatraju da je Dembele bez kontrole.

Katalonci su mu čak dodijeli i vozača kako bi ga mogli lakše kontrolirati, ali niti to ne ide prema planovima. Igrač u kojeg je uloženo oko 140 miliona eura ovisnik je o igricama pa čelnici Blaugrane razmišljaju o tome da ga upute psihologu.

Linker
25. travanj 2024 01:56