Marcelo Brozović
 Marco Luzzani/Getty Images
SAD JE SVE JASNO

NAJVEĆA LEGENDA INTERA OTKRILA BROZOVIĆEV KRIMEN Ovo je konačni razlog zašto je veznjak Vatrenih izbačen iz momčadi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2016. 23:12

Izbacivanje Marcela Brozovića iz momčadi Intera uoči utakmice s Juventusom postalo je glavna tema hrvatskih, ali i milanskih medija koji su ipak otkrili konačni razlog...

Prvo su talijanski mediji tvrdili da je razlog svađa s trenerom Frankom de Boerom, potom su igrač i njegov menadžer govorili da se izostavljanje iz derbija dogodilo bez ikakvog objašnjenja, u nedjelju se javio i sportski direktor Intera Piero Ausilio tvrdeći da "postoje pravila koja se moraju poštivati."

Dan potom, izgleda, konačnu istinu otkrila je legenda kluba, Javier Zanetti.

"Bio je nezadovoljan jer je zamijenjen na utakmici Europske lige i htio je napustiti stadion. Zbog toga je izbačen iz kadra za utakmicu protiv Juventusa," rekao je Javier Zanetti za Rai TV-u.

"Postoje jasna pravila. Najvažnije od svega je da se ovaj klub mora poštivati, a onda da moraš poštivati i svoje suigrače."

Escluso senza una ragione!!! Saluti ai tutti tifosi interisti!!!! Forza inter #epicbrozo

A photo posted by Broz (@marcelo_brozovic) on

"Ako s nama želi nastaviti s nama graditi momčad na kojoj trenutno radimo, naša će mu vrata uvijek biti otvorena. Ali sve ovisi o njemu," zaključio je potpredsjednik talijanskog velikana.

Budućnost Brozovića u Interu? Vrlo je neizvjesna. Naime, 'Epic Brozo' će, špekuliraju talijanski mediji biti izvan kadra i za dvoboj protiv Empolija u srijedu jer De Boer čeka odgovor hrvatskog veznjaka. Čitaj ispriku.

Linker
25. travanj 2024 06:22