Denis Doyle/Getty Images
LEGENDA

NAKON BOGATE KARIJERE UMIROVILA SE JOŠ JEDNA IKONA Fernando Torres preko društvenih mreža objavio konačnu odluku: 'Na presici ću objasniti detalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2019. 11:57

Nogomet je izgleda ostao bez još jednog slavnog napadača. Španjolac Fernando Torres objavio je u petak ujutro kraj svoje igračke karijere.

Torres je tijekom svojih najboljih dana nosio dresove velikana poput Atletico Madrida, Liverpoola i Chelseaja. Popularni El Nino se povlači nakon jedne bogate i uspješne karijere. Odluka je izgleda konačna, a razloge nije htio otkrivati već će o svemu progovoriti u nedjelju za kada je zakazana press konferencija.

"Imam vam nešto vrlo važno za objaviti. Nakon 18 uzbudljivih godina, došlo je vrijeme da završim sa svojom nogometnom karijerom. U nedjelju, 23. lipnja, u 10 sati po lokalnom vremenu u Japanu ću održati press konferenciju na kojoj ću objasniti sve detalje. Vidimo se tamo", objavio je Torres preko Twittera.



Danas 35-godišnjaku će tako posljednja ekipa za koju je igrao biti japanski Sagan Tosu.

Ikona španjolske reprezentacije je nakon blistave karijere u Atleticu 2007. godine potpisala za Liverpool u transferu vrijednom 38 milijuna eura. Potom je 2011. dres Redsa zamijenio drugim engleskim velikanom, Chelseajem, koji je za njega izdvojio nešto više od 58 milijuna.

Osim spomenutih klubova Torres je igrao i u Milanu iz kojeg se 2016. ponovno vratio u Atletico, a potom i prošle godine prešao u Sagan Tosu.

Kao napadač Furije postigao je 38 golova u 110 nastupa, dok je za Atletico odigrao čak 350 utakmice i pritom 121 put zatresao mrežu.

Linker
25. travanj 2024 09:32