Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Genoa - San Siro, Milan, Italy - November 3, 2018 Inter Milan's Mauro Icardi wife Wanda Nara REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS

Wanda Nara

EVO ŠTO JE PORUČILA WANDA

NAKON ŠTO JE LUKA UZEO NAGRADU LJEPOTICA IZJAVOM NALJUTILA NOGOMETNU JAVNOST 'Moj dragi ne igra nogomet da bi osvajao individualne nagrade'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.12.2018. u 20:58

 • U ponedjeljak je u Parizu Luki Modriću uručena Zlatna lopta koji je slavio ispred Crstiana Ronalda i Antoinea Griezmanna. Iako je velika većina svjetske nogometne javnosti oduševljena ovakvim razvojem situacije, postoje i oni koji su drugačijeg mišljenja.

  Neki smatraju kako je Portugalac Cristiano Ronaldo trebao uzeti naslov, poesbno javnost u Italiji gdje su mišljenja kako je vrlo teško doći do takve nagrade ako igrati u Seriji A.

  U medijima se oglasila supruga i menadžerica nogometaša Intera Maura Icardija, Wanda Nara, koja je mišljenja da i njezin dragi jednog dana može do ove nagrade. Ipak, poručila je da će to teško uspjeti sve dok igra u Italiji i da je to moguće jedino ako ode u Španjolsku.

  - On sada ne razmišlja o Zlatnoj lopti. On ne igra nogomet da bi osvajao individualne nagrade, njemu je klub uvijek na prvom mjestu. Naravno, to je san svakog nogometaša, ali to ga ne opterećuje. Mislim da teško neki igrač iz Serije A može do te nagrade. Ne trebate biti genij da bi shvatili da ćete Zlatnu loptu dobiti samo ako igrate u Španjolskoj - rekla je Wanda.

   

  Iz drugih medija