Screenshot
PODIJELJENA MIŠLJENJA

'NAPOKON JE NETKO LOVRENU POKAZAO NJEGOVO MJESTO' Legenda engleskog nogometa objasnila kritičarima zašto je Realov kapetan nedodirljiv

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2018. 23:56

Nogometna prepirka Dejana Lovrena i Sergija Ramosa već danima puni naslovnice i izaziva podijeljena mišljenja, a u priču se uoči nedjeljnog okršaja Engleske i Hrvatske uključio legendarni stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand koj je igrao i protiv hrvatskog i španjolskog reprezentativca.

Engleski portal Give Me Sport objavio je zanimljivu Instagram prepisku između kritičara lika i djela Sergija Ramosa i Rija Ferdinanda, u kojoj bivši engleski branič objašnjava zašto je Lovren ipak pretjerao u kritiziranju Ramosa.

"Napokon je netko Lovrenu pokazao njegovo mjesto", komentira engleski portal Ferdinandov nastup i prenosi kratak, ali zanimljiv dijalog.

Screenshot

Ferdinand je naime, reagirao na jednu objavu s Instagrama - na fotografiji Sergija Ramosa koji u finalu Lige prvaka grubo ruši zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha, namontirana je ironično i Ramosova kasnija izjava: 'Nikad nisam namjerno ozlijedio kolegu na terenu. Moja savjest je čista".

Međutim, navijači Liverpoola nikad nisu povjerovali u Ramosove dobre namjere, a očito ni Dejan Lovren koji još nije oprostio kapetanu Španjolske.

Ipak, Ferdinand smatra kako to ne bi smjelo biti opravdanje za Lovrenovo ponašanje posljednjih dana i tjedana.

"To uopće nije argument u ovoj priči. Ramos ima previše trofeja da bi Lovren tako nešto rekao, s dužnim poštovanjem", smatra Ferdinand.

Podsjetimo, Lovren je Ramosa javno prozvao prije desetak dana, a onda ponovno neizravno spomenuo u videu nakon velike hrvatske pobjede nad Španjolskom.

Lovren je u spornoj videoporuci ovako odgovorio kapetanu Španjolske.

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski na svome dresu.

Linker
16. travanj 2024 17:16