Mario Stanić
 Jakov Prkic / CROPIX / Jakov Prkic / CROPIX CROPIX
BIRANE RIJEČI

'NE BI U HAJDUKU NI ZVALI STANIĆA DA JE JEDNOSTAVNO' Legenda Vatrenih o svom suigraču, prijatelju, ali i poslovnom suradniku u menadžerskoj agenciji

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. prosinac 2019. 11:55

Goran Vlaović bio je poslovni suradnik Mariju Staniću u menadžerskoj agenciji za zastupanje igrača. Stanić je na splitskoj inauguracijskoj presici otkrio da izlazi iz agencije, ali, jasno, prijateljstvo ostaje. Zato je bilo zanimljivo čuti kako Vlaović doživljava Stanićev angažman u Hajduku.

- Želim mu svu sreću svijeta, da pokaže sve ono za što je sposoban. A ja vjerujem da je sposoban za velika djela. Dapače, uvjeren sam, jer Stanić je veliki nogometni kapacitet - optimistički je poručio Vlaović.

Kako će se Stanić nositi s novim poslom, sa situacijom na Poljudu u kojoj će se tražiti kadrovska imenovanja u struci, igračke promjene... - Radujem se što je dobio tako kreativni posao koji će s guštom obnašati.

Prvi veliki posao nakon 15 godina od završetka igračke karijere.

- Da, prvi veliki posao, ali Stanić je sazrio za tako veliki posao. I dobro je rekao na predstavljanju da se promijenio od prvog poziva za dolazak u Hajduk. U tih osam godina je sazrio i danas je spreman za velike dužnosti. Znam da mu neće biti jednostavno, ali ne bi u Hajduku ni zvali Stanića da je jednostavno i da je lagan posao. Obično u pola sezone klubovi zovu ljude koji pružaju novu energiju, koji mogu dati neku novu dimenziju. Zato bez obzira što mu je ovo prvi posao, Stanić je u prilici puno pružiti Hajduku. Osjetio sam da je spreman za takav potez - zaključio je Vlaović.

Linker
23. travanj 2024 05:55