REUTERS
NIJEMAC UTUČEN

NEKADA JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA EUROPE POTPUNO SLOMLJEN ZAVAPIO 'Sav svoj novac bih odmah zamijenio za zdravlje i da radim ono što najviše volim!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2017. 01:17

Marco Reus svojedobno je bio na pravom putu da postane jedan od najboljih europskih igrača. Tako su tvrdili brojni svjetski stručnjaci, no Nijemac nikada nije ispunio sav svoj potencijal.

Glavni i odgovorni krivac su ozljede koje su ga već nekoliko puta udaljavale od travnjaka. Iz godine u godinu govorilo se kako će jedna od najvećih njemačkih nada konačno prograti čim zaliječi ovu ozljedu, no vrlo brzo pojavila bi se neka druga.


Marco Reus Goal HD - Monaco 2-1 Borussia... by Highlights-Serie-A

Ta ista najveća nada je još u svibnju napunila 28 godina i sada na svijet gleda ponešto drugačije.

"Mi nogometaši uistinu jako dobro zarađujemo, no često plaćamo i jako veliku cijenu. Sav svoj novac koji sam zaradio bih istog trena zamijenio za zdravlje. Da budem zdrav i da mogu raditi ono što najviše volim", zavapio je Reus koji je zbog ozljeda propustio SP 2014 te EP 2016 da bi u finalu Njemačkog kupa u svibnju polomio križne ligamente što ga je ponovno maknulo s travnjaka sve do siječnja 2018. godine kada se oćčekuje njegov povratak.

Linker
16. travanj 2024 16:09