Getty Images
PIŠE MARCA

NEMA KRAJA PEHOVIMA BIVŠEG VATRENOG: U NOVOM KLUBU JE EKSPRESNO OTPISAN!? Čini se da je za hrvatskog napadača nova epizoda već završena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2019. 22:32

Ugledna španjolska Marca javlja da je hrvatski napadač Nikola Kalinić vrlo blizu povratka u matični Atletico Madrid. Navodno čelnici Rome nisu zadovoljni igrama hrvatskog nogometaša koji dosadašnjim angažmanom nije opravdao povjerenje stručnog stožera.

Prema njihovim navodima, u rimskom su klubu već počeli raditi na dovođenju novog napadača koji bi trebao stići u siječnju i koji će se nametnuti kao prava konkurencija sjajnom bosanskohercegovačkom napadaču Edinu Džeki.

Kalinić je ove sezone dobio prigodu zaigrati u pet utakmica (tri u Serie A i dvije u Europskoj ligi, bez postignutog gola), međutim obnovio je ozljedu ligamenata te je izvjesno da ove kalendarske godine više neće igrati natjecateljski nogomet.

Solinjanin je u ljetnome prijelaznom roku realizirao jednogodišnju posudbu u Romu iz madridskog Atletica, a spominjale su se cifre od oko 7-8 milijuna eura. Prema svemu sudeći, talijanska je epizoda za nesretnog nogometaša završena.

Linker
24. travanj 2024 11:32