Getty Images
RASKOL U KLUBU

NEVJEROJATNA SITUCIJA U SLAVNOM EUROPSKOM KLUBU Kako je to moguće na ovoj razini? Predsjednik suspendirao 19 svojih igrača zbog objave na Facebooku!

Piše: Toni RoićObjavljeno: 08. travanj 2018. 14:44

Pomalo nevjerojatna situacija dogodila se sinoć u režiji predsjednika Sportinga Bruna de Carvalha, koji je suspendirao 19 igrača jer su na društvenim mrežama dijelili objavu kojom su ga napali jer ih je na Facebooku kritizirao za poraz u Madridu. Zbog toga nije bilo ni treninga, a predsjednik je u odgovoru bio jako oštar:

- Razmaženi klinci su otišli predaleko i nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani! Svi igrači koji su podijelili poruku su suspendirani!

To su poimenice Rui Patricio, Wendel, William Carvalho, Coentrao, Gelson, Coates, Piccini, Acuna, Battaglia, Ristovski, Bryan Ruiz, Bruno Fernandes, Montero, Ruben Ribeiro, Doumbia, Bruno Cesar, Podence, Leao i Palhinha.

Trener Jorge Jesus je navodno stao uz igrače, a treba vidjeti tko će zaigrati za Sporting u nedjelju u prvenstvenoj utakmici s Pacos Ferreirom.

Linker
19. travanj 2024 14:01