Nogomet Mix

Neymar nije na prodaju

AUTOR:
 • Agencija Totalsport

 • OBJAVLJENO:
 • 01.07.2011. u 09:33

 • 'S obzirom na kontinuirane špekulacije o Neymarovoj budućnosti domaćeg i međunarodnog tiska, izjavljujem da on nije dostupan za prodaju. Neymar ima ''pupčanu vezu'' s našim klubom'

  Brazilski nogometni klub Santos ne namjerava prodati svog najboljeg igrača, talentiranog 19-godišnjeg napadača Neymara, poručio je predsjednik kluba Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro…

  Neymar je pomogao Santosu da se nedavno dokopa naslova južnoameričkog prvaka ( Copa Libertadores), a sada se nalazi u sastavu brazilske reprezentacije na Copa Americi. Nedavno je baš Ribeiro istaknuo kako su Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City i Anži Mahačkala zainteresirani za transfer Neymara, te da su svi spomenuti klubovi spremni platiti 45 milijuna eura odštete koliko stoji u klauzuli Neymarova ugovora koji vrijedi do 2015. godine.

  No, ovoga puta predsjednik Santosa tvrdi da klub ne kani prodati svog darovitog igrača, već će ga nastojati zadržati ''još nekoliko godina'' u svojim redovima.

  - S obzirom na kontinuirane špekulacije o Neymarovoj budućnosti domaćeg i međunarodnog tiska, izjavljujem da on nije dostupan za prodaju. Neymar ima ''pupčanu vezu'' s našim klubom, a dive mu se svi poklonici nogometa u Brazilu, neovisno o klupskoj pripadnosti. Odbit ćemo sve ponude za njega i nastojati ga zadržati u klubu još puno godina – poručio je Ribeiro.

  Tagovi