Neymar
 REUTERS/Feline Lim / REUTERS
NIJE MU DOSTA

NEYMAR NIKADA NIJE BIO DALJE OD POVRATKA U BARCELONU! NOVIM POTEZOM RAZBJESNIO NAVIJAČE Brazilac nije odustao od tužbe i traži još više novca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2019. 13:47

Otkako je završilo Svjetsko prvenstvo u Rusiji Brazilac Neymar povezivao se s mogućim povratkom u Barcelonu, ali nakon posljednjeg poteza veznjaka PSG-a to će biti gotovo nemoguće. Naime, bivši klub mu nije isplatio obećani bonus za lojalnost u visini od 3.5 milijuna eura prije nego li je otišao put Pariza, ali on od tog novca nije odustao.

Sudska presuda još uvijek nije donesena, a nogometaš je na sve tražio i dodatnih 100 tisuća eura kao drugi bonus koji je ostao neplaćen u njegovom ugovoru. Neymar je u jednom trenutku razmišljao i da povuće tužbu, ali kako se dvije strane nisu uspjele dogovoriti igral je nastavio sa sudskim procesom.

Soccer Football - International Friendly - Brazil Press Conference - JW Marriott Hotel Singapore South Beach, Singapore - October 9, 2019   Brazil's Neymar during the press conference   REUTERS/Feline Lim
REUTERS/Feline Lim / REUTERS
Neymar

Nedavno se Brazilac ponovno našao u centru pažnje nakon što je 'uhvaćen' u Madridu gdje je gledao mečeve Davis Cupa. Brazilski napadač nalazio se u društvu bivšeg suigrača Gerarda Piquea, a nekoliko dana ranije nalazio se u Barceloni što je izazvalo veliku reakciju u javnosti.

Linker
19. travanj 2024 07:30