Neymar
 REUTERS/Feline Lim / REUTERS
KAO DA PROVOCIRA

NEYMAR NOVIM 'IZLETOM' U ŠPANJOLSKU IZAZVAO BIJES U PARIZU O čitavom slučaju progovorio i trener PSG-a: 'Nisam ja njegov otac niti policija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2019. 17:54

Brazilski nogometaš Neymar ponovno se našao u centru pažnje nakon što je 'uhvaćen' u Madridu gdje je gledao mečeve Davis Cupa. Brazilski napadač nalazio se u društvu bivšeg suigrača Gerarda Piquea, a nekoliko dana ranije nalazio se u Barceloni što je izazvalo veliku reakciju u javnosti.

Podsjećamo, trakavica oko njegovog mogućeg povratka na Nou Camp proteklog ljeta trajala je mjesecima, ali se u Parizu nisu odlučili na njegovu prodaju. Iako je ostao u redovima PSG-a priznao je kako mu je jedina želja vratiti se u Barcu.

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg - Parc des Princes, Paris, France - September 14, 2019  Paris St Germain's Neymar looks on    REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Novi izlet u Španjolsku sada je ponovno podigao veliku prašinu u tamošnjim medijima, ali i među navijačima koji su mu zamjerili što se druži s bivšim suigračima. Nekoliko riječi o svemu rekao je i trener Parižana Thomas Tuchel.

- Nisam njegov otac niti policija. Da li mi se kao treneru sviđa taj put u Madrid? Ne. Da li je vrijeme da se ljutim oko toga? Isto ne.

Linker
20. travanj 2024 08:10