USA TODAY Sports
INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

NEZAPAMĆENI DEBAKL REALA UZ TEŠKU OZLJEDU VELIKOG POJAČANJA IZ SRBIJE Diego Costa i najskuplji igrač u povijesti Atletica uništili Modrića i društvo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2019. 10:41

Real Madrid doživio je jedan od najtežih poraza u povijesti! U sklopu International Champions Cupa, u dvoboju koji je odigran u New Jerseyju, Realov gradski i omrznuti rival Atletico Madrid deklasirao je Zidaneovu momčad s čak 7:3!

Već u prvoj minuti je Diego Costa doveo Simeoneovu momčad u vodstvo, a u osmoj minuti prednost je udvostručio Joao Felix, najskuplje pojačanje u povijesti madridskog kluba. Do poluvremena su Courtoisa svladali još dvaput Diego Costa te Correa. Nakon samo šest minuta igre u nastavku Diego Costa zabio je svoj četvrti pogodak za nestvarnih 6:0!

U 59. minuti Nacho je smanjio na 1:6, dvije minute kasnije zamijenjeni su Luka Modrić i Eden Hazard, a u 64. isključeni su Dani Carvajal i Diego Costa zbog međusobnog naguravanja. U 70. i sedmi gol Atletica, strijelac je bio Vitolo, a u posljednjih pet minuta Real je ublažio poraz pogocima Benzeme s bijele točke i Javija Hernandeza.

Jul 26, 2019; East Rutherford, NJ, USA; A fight breaks out between Real Madrid and Atletico de Madrid during the second half of an International Champions Cup soccer series match at MetLife Stadium. Mandatory Credit: Brad Penner-USA TODAY Sports
USA TODAY Sports
Sukob Carvajala i Coste nakon kojeg su obojica isključeni

Da nesreća nikad ne dolazi sama, dokaz je i još jedna, kako se sada čini, teška ozljeda novog Realovog pojačanja. Luka Jović je u 29. mnuiti iznesen s terena nakon sudara sa suparničkim vratarom Oblakom, a prema prvim prognozama ozljeda gležnja mogla bi biti vrlo teška, a oporavak dugotrajan. Prije par dana Real je na nekoliko mjeseci ostao bez Marca Asensija, a ozlijeđen je i novi lijevi bek Mendy.

- Nije ugodno kada se ovakve stvari dogode, ali ovo je ipak samo predsezonska utakmica. Uvjeren sam da ćemo biti pravi kada krene sezona, znam da imam momčad koja se može nositi sa svim najboljim klubovima. Večeras smo jako loše ušli u susret, kasnije se nismo uspjeli vratiti, protiv Atletica ne možeš igrati bez intenziteta. Nije ugodno, nije lijepo, ali idemo dalje, rekao je Zidane nakon fijaska.

Jul 26, 2019; East Rutherford, NJ, USA; Real Madrid forward Gareth Bale (11) sits on the bench prior to an International Champions Cup soccer series match against Atletico de Madrid at MetLife Stadium. Mandatory Credit: Brad Penner-USA TODAY Sports
USA TODAY Sports
Jedan čovjek iz Reala ipak je bio dobro raspoložen - Gareth Bale uskoro napušta Madrid

Linker
10. travanj 2024 14:09