REUTERS
ŠEICI ISPUNJAVAJU ŽELJE

NIJE NI STIGAO, A VEĆ KUPUJE Guardiola naredio: Želim ove tri zvijezde iz Premier lige

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. svibanj 2016. 13:43

Nakon što je s Bayernom zaokružio hat-trick bundesligaških naslova, katalonski stručnjak na klupi Bavaraca, Pep Guardiola ipak će iduće sezone napustiti München i otići u redove Manchester Citya.

Iako je osvojio trofej, Nijemci su Guardiolinu trogodišnju avanturu u Bayernu označili kao neuspješnu s obzirom da u grad nije sletjela ona najvrednija 'klempava' kanta. Liga prvaka ostala je tako neostvareni san za Pepa u Münchenu, a sada će to pokušati ostvariti u Manchesteru gdje će imati lijepu financijksu potporu bogatih šeika. Kako prenosi engleski Sun, Guardiola je već 'naručio' tri pojačanja za nadolazeću sezonu kako bi mogao krenuti u osvajanje titula na Otoku.

U plavom dresu Pep želi vidjeti ni manje ni više nego Alexisa Sancheza (Arsenal), Johna Stonesa (Everton) i Dannyja Rosea (Tottenham) i to čvrsto zahtjeva od čelnika kluba. Također valja napomenuti kako je gotovo sigurno da travu na Etihadu iduće sezone neće derati Fernando, Yaya Toure i Samir Nasri. Osim spomenutih igrača, na listi želja nalazi se još i Leroy Sane iz Schalkea.

Linker
19. travanj 2024 18:07