REUTERS
OČINSKI SAVJET

'NIJE SVE U TEHNICI I BRZINI' Allegri nakon pohvala odlučio Pjacu spustiti na zemlju i poručio mu što mora shvatiti ako želi postati vrhunski igrač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 17:25

Otkako je stigao u Juventus Marko Pjaca oduševio je strogu talijanski nogometnu javnost. Talentirani Hrvat često je tema nogometnih 'ćakula', no njegov trener Massimiliano Allegri je nakon silnih pohvala odlučio malo povući Pjacu 'natrag na zemlju'.

"Marko ima sve vrhunske kvalitete, ali još mora napredovati. Nogomet nije samo tehnika i brzina već žrtvovanje i stavljanje u službu momčadi. Ovo je Juventus i nama trebaju sve te karakteristike od svih naših igrača. Želi li Pjaca postati vrhunski nogometaš, onda to mora shvatiti, rekao je trener Juvea pa se okrenuo najavi sljedećih utakmica, domaćoj protiv Palerma u talijanskom prvenstvu te gostovanju kod Porta u prvoj utakmici osmine finala Ligi prvaka:

"Sutra moramo pobijediti, a Porto je jako dobra tehnička momčad s velikim međunarodnim iskustvom. Radili smo dobro i želimo zadržati pravi momčadski i pobjednički duh."


Marko Pjaca crazy dribbling skill Fiorentina... by videosansebastian

Linker
24. travanj 2024 04:06