REUTERS
VEĆ SU MU POŽELJELI DOBRODOŠLICU

NIKO KOVAČ BI VEĆ SUTRA MOGAO BITI IMENOVAN TRENEROM EURO-VELIKANA 'Učinite sve da se to ostvari, prije bih uzeo njega nego Mourinha ili Allegrija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 23:39

"Dobrodošao u Arsenal"! Ovako su reagirali navijači Arsenala nakon što su saznali da je u Bayernu smijenjen hrvatski trener Niko Kovač.

Društvene mreže preplavljene su porukama u kojima pozivaju Kovača među Topnike, ali i porukama upućenima upravi kojoj poručuju da je hrvatski strateg pravi izbor umjesto aktualnog Španjolca Unaija Emeryja.

Na hitnom sastanku koji je održan u nedjelju u upravi bavarskoga giganta, Kovač je ponudio ostavku, a čelnici kluba su je prihvatili. Premda se činilo kako će Kovač 'preživjeti' unatoč šokantnom i uvjerljivom porazu od 1:5 protiv Eintrachta iz Frankfurta, odlučeno je da bivši izbornik Vatrenih odlazi iz Bayerna.

Soccer Football - Europa League Final - Chelsea v Arsenal - Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - May 29, 2019  Arsenal manager Unai Emery looks dejected as he walks past the Europa League trophy after the match  REUTERS/Phil Noble
REUTERS

Takvu su odluku objeručke dočekali Arsenalovi 'tifosi' i time pokazali što misle o Emeryju koji u posljednjih 18 mjeseci nije pokazao očekivanu razinu na kormilu kluba. Internetskim stranicama u hipu su se pojavile objave kao što su:

"Niko Kovač, dobrodošao u Arsenal!"

"Radije bih Niku Kovača nego Mourinha i Allegrija."

"Odaberite Kovača."

"Niko Kovač je novi menadžer Arsenala. To ste ovdje čuli prvi put."

"Niko Kovač odmah u Arsenal! Učinite sve da se to ostvari."

"Iskreno, ja bih Niku Kovača."

"Bayern je upravo dao otkaz Kovaču. Arsenal mora požuriti i smijeniti Emeryja te ga nadomjestiti Kovačem ili Allegrijem."

"Čini se da je Niko Kovač dostupan."

"Kovač u Arsenal, molim vas."

Linker
26. travanj 2024 22:02