Goran Mehkek / Cropix
PRIZNAO NAKON TRENINGA

Niko Kranjčar 'čiste glave' na Euro: 'Napuštam Tottenham i potpisujem za Dynamo K.!'

Tottenham me pušta u Kijev, ostali su samo detalji koje moram dogovoriti s Dinamom. Uskoro će uslijediti potpis - rekao je Niko Kranjčar nakon treninga u Warki
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. lipanj 2012. 22:57

Trening je bio ležerniji, u jednom dijelu uključili su se i loklani klinci igrajući s Vatrenima ševu i pucajući po golu. Igrači su komplimentirali kampu, s optimizmom govorili o utakmici s Irskom, a Niko Kranjčar na kraju je napokon priznao da odlazi iz Tottenhama u Dynamo Kijev. Kazao je:

- Klubovi su se dogovorili, ostali su još neki sitni detalji, kao i da ja definiram svoje uvjete. Osobno se ne bavim s tim, posvećen sam reprezentaciji, to sam prepustio ljudima koji me zastupaju.

Zaključujemo da s tim ne bi smjelo biti problema, odnosno Niku već gotovo možemo smatrati budućim suigračem Ognjena Vukojevića. Podsjetit ćemo da zanimanje ukrajinskog kluba za njega datira iz kolovoza 2003. Tada su zagrebački Modri poraženi su u Kijevu 3:1 u kvalifikacijama za Ligu prvaka i ubrzo dobili ponudu od pet milijuna eura za svog kapetana. No, Kranjčar nije želio na istok Europe. Sada sa 28 godina pred vratima, gleda na to drukčije.

Na treningu, iako se nije radilo ekstra zahtjevno, bilo je i snažnih duela, tako je Buljat "sašio" Modrića, a Dujmović poderao marker Jelaviću.

- Oduševljen sam kao i u Austriji prije četiri godine. Jako lijep doček, prezadovoljan sam s kampom, imamo izvrsne uvjete, stvarno se nemamo pravo ni na što požaliti. Od soba, hrane, bazena, sauna, igraonica. Možemo se sada maksimalno spremati za nedjelju i razmišljati o Irskoj - kazao je Vukojević.

Linker
25. travanj 2024 18:43