CROPIX
ZAVRŠILA EPIZODA NA BRAČU

'NISMO MI NIGDJE OTIŠLI S POLJUDA! SAMO SMO UZELI NEKOLIKO DANA ODMORA' Evo kako je predsjednik Hajduka Marin Brbić reagirao i na pitanje o travnjaku

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. listopad 2019. 17:14

Hajdukov predsjednik Marin Brbić je tijekom svečanosti potpisivanja ugovora s novim sponzorom objasnio gdje je zapelo sa sponzorom kojega je najavljivao prije dva mjeseca.

Brbić je pojasnio da se radi o sponzoru koji bi bio među top pet, da je ugovor već potpisan, ali će se u siječnju znati hoće li biti realiziran ili ne. Nakon potpisa ugovora, Brbić je kratko odgovarao na pitanja, a prvo je bilo o odlasku reprezentacije s Poljuda te Hajdukovu povratku..

- Nismo mi nigdje otišli s Poljuda, samo smo uzeli par dana odmora budući da su svi prostori i uredi bili na neki način zauzeti. Bila je to dobra prilika da se ljudi malo odmore – kazao je Brbić u startu.

Potom se dotaknuo atmosfere na Braču…

- Na Braču je uvijek lijepo i veselo. Postira su jako dobar domaćin, travnjak je odličan. Momčad je bila u dobrom trenutku, četiri dana mini-priprema i očekujemo plodove toga vidjeti dosta brzo.

Na pitanje o poljudskom travnjaku, nije bilo odgovara

- Rekli smo samo dva pitanja, dosta je – zaključio je priču Brbić.

Linker
24. travanj 2024 15:47