Zagreb,230617.
Hotel Sheraton.
Izvanredna press konferencija direktora NK Dinamo Zdravka Mamica.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Foto: Damjan Tadic / CROPIX / CROPIX

MOŽEMO SAMO NAGAĐATI

NIŠTA OD BOŽIĆNOG SPEKTAKLA - ZDRAVKO MAMIĆ NAJAVIO IZVANREDNU PRESICU PA JU OTKAZAO 'Press konferencija je nažalost odgođena. Hvala vam...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.12.2017. u 11:55

 • Dinamov savjetnik Zdravko Mamić najavio je za petak u 12 sati izvanrednu konferenciju za novinare na svojoj službenoj Facebook stranici, ali ju je ubrzo i otkazao.

  Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa je u kratkoj poruci na svom Facebook profilu poslao i poziv za praćenje konferencije za medije, a o čemu je trebao govoriti možemo samo nagađati.

  Tema je pregršt, s obzirom na turbulentna događanja u hrvatskom nogmetu krajem 2017. godine - aktualno stanje i izbori u HNS-u, Dinamova titula jesenskog prvaka, plasman hrvatske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, suđenje za navodno izvlačenje novca iz Dinama, odnos s predsjednikom aktualnog prvaka Damira Miškovića, aktualni trenutak i problemi hrvatskog nogometa...

  Međutim, videoprijenos Mamićevog nastupa ovoga puta ipak nećemo vidjeti, jer je par sati nakon najave stigla i kratka vijest o otkazivanju presice, također putem Facebooka.

   

   

  Iz drugih medija