Foto: Damjan Tadic / CROPIX / CROPIX
MOŽEMO SAMO NAGAĐATI

NIŠTA OD BOŽIĆNOG SPEKTAKLA - ZDRAVKO MAMIĆ NAJAVIO IZVANREDNU PRESICU PA JU OTKAZAO 'Press konferencija je nažalost odgođena. Hvala vam...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2017. 12:55

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić najavio je za petak u 12 sati izvanrednu konferenciju za novinare na svojoj službenoj Facebook stranici, ali ju je ubrzo i otkazao.

Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa je u kratkoj poruci na svom Facebook profilu poslao i poziv za praćenje konferencije za medije, a o čemu je trebao govoriti možemo samo nagađati.

Tema je pregršt, s obzirom na turbulentna događanja u hrvatskom nogmetu krajem 2017. godine - aktualno stanje i izbori u HNS-u, Dinamova titula jesenskog prvaka, plasman hrvatske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, suđenje za navodno izvlačenje novca iz Dinama, odnos s predsjednikom aktualnog prvaka Damira Miškovića, aktualni trenutak i problemi hrvatskog nogometa...

Međutim, videoprijenos Mamićevog nastupa ovoga puta ipak nećemo vidjeti, jer je par sati nakon najave stigla i kratka vijest o otkazivanju presice, također putem Facebooka.

Linker
17. travanj 2024 05:21