Manuel Queimadelos Alonso Getty Images
OSEBUJNA PROSLAVA

NITKO NIJE ZNAO SKRIVENU PORUKU IZA SLAVLJA VATRENOG Mateo Kovačić dirljivim objašnjenjem oduševio navijače diljem svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2019. 17:33

Nije zabijao jako dugo, predugo rekli bismo, a onda se "sjetio" da u svojim nogama ima - top! Mateo Kovačić bio je strijelac u dvije Chelseajeve utakmice u recentnom razdoblju. Zabio je Valenciji na Mestalli u remiju (2:2) u Ligi prvaka, a bio je i strijelac jedinog pogotka za londonski klub u porazu (3:1) na gostovanju kod Evertona. Još uvijek čeka prvi gol na Bridgeu u dresu Bluesa.

U oči javnosti upalo je posebno slavlje oba gola, a posebno onoga kojim se Kovačićev sastav vratio u utakmicu na Goodison Parku, nakon što je hrvatski reprezentativac zabio za 2:1. iako je isprva izgledalo poprilično šaljivo i zbunjujuće, Kovačić je sve objasnio.

- Imam dvije nećakinje kojima sam posvetio gol. Dogodilo bi se ovo slavlje i prije da sam zabio, ali prošle sezone nisam bio među strijelcima. Jedna od mojih nećakinja ima Downow sindrom pa se na taj način s njom šalim. Volim svoju obitelj, drago mi je da sam zabio i da sam to sada pokazao. Želim i nastaviti ovakvim tempom - rekao je bivši igrač Dinama, Intera i madridskog Reala.

Linker
18. travanj 2024 21:24