Ribery i Kovač
 Sebastian Widmann/Getty Images / Bongarts/Getty Images
PRENOSI BILD

NJEMAČKOG VELIKANA POTRESAJU NOVI PROBLEMI! JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDI NAKON UTAKMICE ISPLJUSKALA NOVINARA? Ima li kraja mukama za Kovača i Bayern?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2018. 10:14

Osim što je proteklog vikenda upisao novi poraz na klupi Bayerna, ovog puta od direktnog konkurenta za naslov Borussije Dortmund (3:2), hrvatskog nogometnog stručnjaka na klupi njemačkog velikana Niku Kovača dočekali su novi veliki problemi.

Naime, njemački list Bild donosi vijest kako je jedna od najvećih zvijezdi kluba, Francuz Franck Ribéry tri puta opalio šamar francuskom novinaru Patricku Guillou koji je na jednoj televiziji gdje sada radi kao komentator kritizirao svog sunarodnjaka u veznoj liniji Bayerna.

Upravo Riberyja je naveo kao jednog od glavnih krivaca za poraz Bayerna jer je prema njegovom mišljenju u nekoliko navrata u ključnim trenucima izgubio loptu što je omogućilo nogometašima Borussije kontra napade iz kojih su stvarali velike probleme obrani Bavaraca.

Valja napomenuti kako je Guillou u nekoliko navrata i nahvalio Riberyja, ali francuska zvijezda fokusirala se samo na loše kritike, a po završetku utakmice mu i pokazala što misli o svemu.

Navodno su teži incident spriječili Guillouv kolega, bivši francuski nogometaš Jean-Pierre Papin i Rafinha koji su zajedničkim snagama odmaknuli pomahnitalog Francuza dalje od novinara.

- Ribery nam je kazao kako je imao sukob sa Patrickom Guilloum, kojeg zna godinama. Dogovorili smo sastanak s novinarom kako bi riješili ovaj problem. Gospodin Guillou slaže se da je to i u njegovom interesu - kazao je nakon incidenta sportski dirketor Bayerna, Hasan Salihamidžić.

Linker
18. travanj 2024 14:07