Screenshot
NESVAKIDAŠNJA IZJAVA

NOGOMETAŠ ZA OZLJEDU KRIVI - CRNU MAGIJU?! 'Nitko me nije ozlijedio, vračara iz našeg sela rekla je da je netko bacio urok na mene! Znam i tko...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2019. 13:02

Mohamed Buya Turay (24), nogometaš iz Sijera Leonea koji igra za belgijski Sint-Truiden i oporavlja se od ozljede koju je zadobio igrajući za reprezentaciju, šokirao je javnost objašnjenjem kako je ozlijedio palac desne noge.

Turay, koji je igrao u remiju protiv Lesota prošli tjedan, a zbog ozljede nije nastupio u susretu protiv Benina, za sve je optužio - crnu magiju.

- Protiv Lesota me nitko nije ozlijedio, nagazio niti udario. No, nakon utakmice sam počeo osjećati bol u palcu, što sam prijavio našem liječniku, ali on nije mogao otkriti uzrok. Na kraju su se bolovi proširili na cijelu nogu, pa sam nazvao obitelj da me odvede vidarici iz našeg sela koja se bavi alternativnom medicinom. Ona mi je rekla da sam stao na neku crnu magiju, koju je na mene bacila osoba koja mi želi uništiti karijeru. I još mi je rekla neka koristim alternativnu medicinu za oporavak jer mi liječnik neće moći spasiti palac ni karijeru. Znam i tko je bacio crnu magiju na mene, ali neću javno otkriti, nego ću to sam riješiti.

Linker
19. travanj 2024 22:51