GLASGOW, SCOTLAND - DECEMBER 12: Borna Barisic and Ryan Kent of Rangers FC battle for possession with Nicolas Burgy of BSC Young Boys during the UEFA Europa League group G match between Rangers FC and BSC Young Boys at Ibrox Stadium on December 12, 2019 in Glasgow, United Kingdom. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Ian MacNicol Getty Images

NAKON POTPISA UGOVORA - PEH!

NOVA OZLJEDA MEĐU VATRENIMA: BORNA BARIŠIĆ ZA SN OTKRIO ZAŠTO JE MORAO U SVLAČIONICU 'Liječnik još nije dao procjenu koliko bih mogao pauzirati'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 09.02.2020. u 13:19

 • Borna Barišić izašao je u 69. minuti utakmice njegova Glasgow Rangersa u Kupu kod Hamilton Academicala koju su dobili 4:1. Razlog je ozljeda za koju je trener Steven Gerrard odmah konstatirao da "ne bi smjela biti teška, ali mogao bi izostati u srijedu iz prvenstvenog dvoboja s Kilmarnockom“.

  - Pao sam na koljeno, a kako se igralo na umjetnoj travi noga nije proklizala, kako bi inače. Osjetio sam nešto, još sam kasnije igrao četiri minute pa izašao. Probao sam, ali budući da sam vidio da nije kako treba biti, bolje je bilo da napustim teren - kazao nam je Barišić, dodajući:

  - Pretpostavljam da sam nešto istegnuo, možda se radi o tetivi. Mislim da nije ništa pretjerano opasno. Obavili smo prva testiranja, onako na stolu, doktor kaže da su pokazatelji povoljni, no ništa definitivno ne mogu reći dok ne napravimo preglede u nedjelju i ponedjeljak. Ipak ti testovi nisu relevantni, još sam bio vruć od utakmice. Zasad liječnik nije dao procjenu koliko bih mogao pauzirati, ali sljedeću utakmicu igramo već u srijedu, zato najava da bih je mogao preskočiti. Bilo bi super da ostane samo na jednoj utakmici. U najboljoj varijanti odmorit ću se koji dan, Nezgodno je igrati na umjetnoj travi, drugačije nego na prirodnoj i zato se događaju takve ozljede.

  S koljenom Barišić nije imao problema, a sigurno će nedostajati ekipi, koliko god da ga ne bude. I Gerrard je rekao "On nam je jako važan“. Dva slabija rezultata opet su omogićila Celticu da napravi distancu.

  - Je, izgubili smo od Heartsa u gostima 2:1, pa igrali s Aberdeenom 0:0. S utakmicom manje imamo sedam bodova zaostataka, ali igramo još dvaput sa Celticom, sve držimo u svojim rukama. No, definitivno nismo zadovoljni što su se odmaknuli.

  Nikola Katić ove subote nije ušao, cijeli je susret gledo s klupe. Borna je potpisao novi ugovor, uživa u Glasgow Rangersu.

  - Stvarno uživam, ne mogu ništa drugo reći. Odlično mi je ovdje što je potvrđeno i s tim novim ugovorom - konstatirao je standardni lijevi branič hrvatske reprezentacije.

  Iz drugih medija