BIRMINGHAM, ENGLAND - FEBRUARY 17: General view of a goal post with floodlights as the sun goes down during the Sky Bet Championship match between Birmingham City and Millwall at St Andrews (stadium) on February 17, 2018 in Birmingham, England. (Photo by Christopher Lee/Getty Images)
Christopher Lee/Getty Images / Getty Images

Gol ilustracija

UŽASNE VIJESTI

NOVA TRAGEDIJA NA NOGOMETNIM TERENIMA! NAKON SUDARA MLADI VRATAR PAO NA POD I OSTAO LEŽATI Svi su pritrčali u pomoć, ali nije mu bilo spasa

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 03.09.2018. u 21:06

 • Nogometni travnjaci su sve više mjesto tuge, nego radosti za mlađe uzraste. U nizozemskoj ligi za mlađe uzraste tragedija se dogodila kod grada Nijmegena, prenosi Slobodna Dalmacija.

  U susretu mlađih uzrasta, do 13 godina i jednom naizgled bezazlenom sudaru vratara i suparničkog igrača, mladi je vratar je pao na pod i ostao ležati. Brzo je priskočila medicinska ekipa koja je bila pored terena, počeli su s reanimacijom, pozvana je i hitna pomoć koja je mladića prebacila u najbližu bolnicu gdje su samo konstatirali smrt.

  Sve utakmice koje su bile na programu za vikend u mlađim ligama su otkazane. Direktor amaterskih liga u nizozemskom savezu izjavio je sućut obitelji i rekao da će ta organizacija pomoći klubu i mladim igračima nakon ove traume.

  Tagovi
  Iz drugih medija