Laurence Griffiths/Getty Images / Getty Images
KAKO S VELIKIMA, TAKO I S MANJIMA

NOVI KOLAPS BIVŠEG IGRAČA EUROPSKIH GIGANATA Više nije ni za manje klubove: 'Nije on jedini ljut na mene, ali nije ispunio očekivanja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2017. 00:26

Jese Rodriguez, nekadašnji igrač Real Madrida i sadašnji član Paris SG-a, nije oduševio trenera Las Palmasa Quiqea Setiena.

Jese se na Kanarima nalazi na posudbi iz PSG-a, ali nije se baš proslavio nekim igrama. Suigrač hrvatskih nogometaša Marka Livaje i Alena Halilovića (prije suigrač Modriću i Kovačiću) zabio je tek dva pogotka u 10 nastupa, a doveden je kao igrač koji je trebao dignuti klub na višu razinu.

- Teško mu je, moramo mu biti podrška. On je ovdje došao s puno entuzijazma, ali promašio je puno prilika u prvim utakmicama i tu se obeshrabrio. Imao je težak period u PSG-u, nije jedini koji je ljut na mene, što nije dobio više prilike, ali jednostavno nije ispunio očekivanja - izjavio je Setien.

Rodriguez se može pitati što je pošlo po zlu - ne tako davno igrao je u madridskom Realu, PSG ga je kupio za 25 milijuna eura, a sada više nije u kombinacijama niti za 13.-plasiranu ekipu Primere. Međutim, radi se o ipak kvalitetnom igraču i za vjerovati je da će uspjeti oživjeti karijeru u bližoj budućnosti. Mora se vratiti u PSG na ljeto nakon čega će se znati gdje nastavlja karijeru...

Linker
25. travanj 2024 19:19