Futsal Dinamo

ULAGANJE U BUDUĆNOST

NOVI PROJEKT POPULARNOG ZAGREBAČKOG KLUBA Futsal Dinamo pokrenuo jaku eSports momčad i odmah kadar obogatio ponajboljim hrvatskim igračem FIFA-e

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.10.2019. u 14:48

 • Na Članskom turniru u videoigri FIFA, održanom 6. listopada 2019., Futsal Dinamo pokrenuo je svoju eSport momčad koja će biti sastavljena od igrača koji treniraju u klubu te osvajača Članskog turnira, koji je ujedno povjerenik kluba i bivši kadet.

  Dinamova eSport momčad u svojem kadru ima jednog od najboljih igrača videoigre FIFA, Filipa Novaka, koji je aktualni viceprvak države u toj popularnoj nogometnoj simulaciji te još nekoliko odličnih igrača iz Škole futsala.

  Futsal Dinamo u priopćenju navodi kako „ovom akcijom nikako ne želimo odstupiti od naših temeljnih vrijednosti, naše misije i našeg identiteta.

  Futsal Dinamo
   

  Promocija sporta i ljubavi prema Dinamu i dalje su temelj ovoga kluba i od toga u niti jednom trenutku nećemo odstupiti. U ovaj projekt, između ostalog, ulazimo kako bismo vratili mlade na sportska igrališta i Dinamove utakmice.

  Svi igrači koji će sudjelovati u eSport momčadi Futsal Dinama moraju biti:

      1. Članovi kluba

      2. Sportaši

      3. Odlični učenici, studenti ili zaposleni

  Igranje FIFA-e i ostalih videoigrica može, ali škola, sport i Dinamo moraju biti važniji!

  Također, bitno je napomenuti kako Futsal Dinamo u ovom trenutku ima minimalni trošak pokretanja eSport momčadi, a smatramo kako bismo ulaskom u ovu brzo-rastuću industriju, koja postaje globalni fenomen, mogli usmjeriti posebno mlađu publiku da se počne baviti sportom i počnu dolaziti na Dinamove utakmice!

  Dinamo – to si ti!“

  Iz drugih medija