SN
ORGANIZATORI ODUŠEVLJENI

NOVI REALITY TV-ŠOU I PRIJE POČETKA POSTAO HIT MEĐU HRVATIMA Ogromna navala na prvi nogometni televizijski serijal: 'Mnogima ćemo promijeniti život!'

Jedanaest najdarovitijih dobit će priliku zaigrati protiv All-Star selekcije Dinama, a najbolji osvojiti jednogodišnji stipendijski ugovor sa zagrebačkim klubom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 10:03

Više od tisuću prijavljenih nogometnih talenata za prvi televizijski serijal Utakmica života pokazuje da ćemo idućih dva mjeseca živjeti nogomet.

U Utakmici života će 11 najtalentiranijih dobiti priliku zaigrati protiv All-Star ekipe, a onaj najbolji osvojit će jednogodišnji stipendijski ugovor s Dinamom. Serijal će se od 18. svibnja svakodnevno prikazivati na HNTV-u i YouTubeu.

- Oduševilo nas je zanimanje mladih talenata. Cijeli stručni tim ovog projekta osigurat će idealne uvjete u kampu koji počinje 12. svibnja u Zagrebu. Već danas krećemo obavještavati tko je prošao “papirnatu” selekciju. Vjerujem da ćemo ovim projektom mnogima promijeniti život te ostvariti nogometne snove! - izjavio je Ivan Rukavina, koji je prije nekoliko mjeseci s nogometašem Danijelom Pranjićem pokrenuo ovaj projekt.

SN

Prijavljeni kandidati proći će stručne provjere u četiri grada: Zagrebu 26. i 27. travnja, Orahovici 1. i 2. svibnja, Šibeniku 4. i 5. svibnja i Kostreni 7. i 8. svibnja. U svakom će biti odabrano po 11 kandidata, ukupno 44, koji će doći u Zagreb na završni dan selekcije 10. svibnja. Nakon dvije utakmice bit će odabrano 30 najboljih, koji će dobiti priliku boraviti u kampu Zagrebello i krenuti s treninzima za finalnu utakmicu s All-Star selekcijom Dinama 10. lipnja.

Linker
24. travanj 2024 09:12