Instagram
NOVI IZAZOV

OBJAVIO KRAJ NOGOMETNE PA NAJAVIO NOVU KARIJERU Evo čime će se odsad baviti Mihael Mikić: 'Nadam se da će naš grad dobiti nešto novo...'

MIKIĆEV IGRAČKI KRAJ Konačan zbogom igranju i dobar dan slastičarstvu!
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 16. travanj 2019. 10:08

Još početkom siječnja Mihael Mikić (39) praktički je prelomio i odlučio završiti igračku karijeru, ostavivši malu mogućnost povratka u Japan...

- Zainteresiran je bio japanski drugoligaš Omiya. No, nismo se dogovorili oko uvjeta, čekao sam da se jave, nisu se javili, počelo je prvenstvo i moje su kopačke definitivno pospremljene u vitrinu! Ovo je samo točka na ‘i’ budući da sam prije nekoliko mjeseci praktički odlučio prestati igrati, to sam vam i rekao. U ovih sam se nekoliko mjeseci izvan nogometa bavio drugim stvarima, tako da sam se već priviknuo na život bez lopte - rekao nam je Mikić, istaknuvši:

- Drago mi je da sam Japan napustio na prekrasan način, imao sam veličanstven oproštaj. Do zadnjeg sam dana bio ravnopravan sa svima, čak i s onima najmlađima, nitko me nikad nije pretrčao! Siguran sam da bih mogao igrati još dvije godine bez problema, nikad nisam osjetio nemoć na terenu - rekao je Mikić.

Screenshot

U Zagrebu sad Mika pokreće obiteljski posao - otvara dvije slastičarnice...

- Na Knežiji i u centru grada, u Teslinoj ulici, vjerujem da će obje biti otvorene sredinom svibnja. I veselim se tome, željno čekam da otvorimo vrata. U Japanu sam praktički spoznao kvalitetu kolača, Japanci su francusku recepturu doveli do savršenstva. U mojim ćemo slastičarnama koristiti najbolje namirnice, bit će to slastičarstvo na najvišoj razini, najviše kvalitete i nadam se da će naš grad dobiti nešto novo što će i moji sugrađani prepoznati - kaže Mikić.

Linker
20. travanj 2024 04:32