Koprivnica, 030915.
Kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2017. godine igraju U-21 reprezentacije Hrvatske i Gruzije.
Na fotografiji: Filip Krovinovic.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX

ZABLISTAO I OSVOJIO PAŽNJU

ODLIČNIM IGRAMA RASTJERUJE PRAŠINU ZABORAVA Hrvatski špilmaher oduševljava u jednoj od najboljih liga svijeta, navijači se zaljubili...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.03.2017. u 22:08

 • Bivši nogometaš NK Zagreba Filip Krovinović igra sve zapaženije u portugalskoj ligi, inače sedmoj na UEFA-inoj listi koeficijenata. Naime, mladi Hrvat je proglašen igračem mjeseca svog kluba Rio Avea po izboru navijača.

  Krovinović je nagradu za igrača mjeseca veljače zaslužio vrlo dobrim izdanjima protiv Maritima i Pacos Ferreire kada je službeno bio najbolji igrač na travnjaku, a istaknuo i s nekoliko atraktivnih i zanimljivih poteza protiv jednog od tri najjača portugalska kluba - Sportinga, na Jose Alvaladeu.

  Iako je imao stanovitih poteškoća u periodu prilagodbe na novi klub, 21-godišnji igrač se sada ustalio u Rio Aveu, 10. ekipi Primeira Lige, a upisao je 15 nastupa koje je obogatio i dvama pogocima.

   

  Ukupno ima 22 nastupa u svim natjecanjima, navijači su očito sve zadovoljniji i kako je krenulo, Krovinović bi uskoro mogao, premda smo ga malo i zaboravili, podsjetiti na dane iz Zagreba kada je hrvatska javnost upoznala njegove kvalitete: profinjenu tehniku, poseban osjećaj i smisao za igru...

   

  Iz drugih medija