MADRID, SPAIN - APRIL 03: Galatasaray coach Fatih Terim looks on during the UEFA Champions League Quarter Final first leg match between Real Madrid and Galatasaray at Estadio Santiago Bernabeu on April 3, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Fatih Terim

PREKID NATJECANJA

ODLUKA JE PALA NAKON VIŠEDNEVNIH PRITISAKA, U AKCIJU SE UKLJUČILA I NOGOMETNA LEGENDA Turci prekinuli nogometno, košarkaško i odbojkaško prvenstvo

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 19.03.2020. u 16:48

 • Turski ministar sporta u četvrtak je prekinuo tursko nogometno, košarkaško i odbojkaško prvenstvo, nakon što je Turska bila jedna od zadnjih zemalja u kojoj su se još održavala sportska natjecanja  unatoč pandemiji koronavirusa.

  Turski ministar sporta Mehmeta Muharrem Kasapoglu odlučio se na jednomjesečni prekid nakon što su se sportski savezi izjasnili da ne žele nastaviti s natjecanjem.

  Već tjedan dana utakmice turskog prvenstva se igraju iza zatvorenih vrata što je jedna od mjera za spriječavanje širenja virusa Covid-19.

  No zadnjih nekoliko dana brojni igrači i treneri, među kojima je i legenda Fatih Terim, pozivali su TFF da prekine prvenstvo kao što je učinjeno u drugim državama.

  U Turskoj je do sada zabilježno 200 zaraženih koronavirusom, a dvije su osobe preminule.

  Iz drugih medija