Tonio Teklić (lijevo)
 Ante Čizmić/Cropix
VELIKI PEH

OPERIRAN HAJDUKOVAC KOJEM JE JAKO POZLILO DOK SE MOMČAD VOZILA NA PRIPREME U SLOVENIJU Objavljeno i kada bi se trebao vratiti treninzima

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. lipanj 2019. 20:52

Veznjak Hajduka, 19-godišnji Tonio Teklić podvrgnut je u zadarskoj Općoj bolnici operativnom zahvatu slijepog crijeva kojeg je uspješno obavio dr. Emilio Dian. Teklić će zbog operacije imati tri tjedna stanke čime propušta slovenske pripreme na koje je u nedjelju ujutro krenuo zajedno sa suigračima.

Međutim, po Teklića je odmah loše krenulo jer se već nakon nešto više od sat vremena putovanja prema Mariboru autobus sa igračima Hajduka morao zaustaviti na odmorištu Nadin jer je mladi veznjak osjetio velike bolove u trbuhu. Klupski glasnogovornik Duje Biuk automobilom je u pratnji Hajdukovog liječnika dr. Ante Turića hitno odvezao Teklića u zadarsku Opću bolnicu gdje je zbrinut u suradnji sa liječnikom dr. Dujom Grčićem, a potom i operiran uz konzultacije sa šefom zdravstvene službe Hajduka dr. Antom Bandalovićem.

Autobus s igračima i stožerom nastavio je put mariborskog Pohorja gdje će Bijeli obaviti dvotjedne pripreme. Za to vrijeme Teklić će se oporavljati u Splitu sa nadom da se već krajem srpnja vrati u trenažni proces. Golemi peh dogodio se Tekliću koji je prošlog petka u prvoj pripremnoj utakmici u svom Solinu protiv domaćeg drugoligaša zabio dva pogotka u pobjedi 4:1, najavivši da bi u slijedećoj sezoni mogao ozbiljnije konkurirati za prvu momčad Bijelih. Ali u toj ambiciji ispriječilo se problem sa slijepim crijevom i umjesto na pripremama, Teklić će to vrijeme provesti u Splitu.

Linker
24. travanj 2024 15:58